Go for Cruise

Spitsbergen en/of Groenland Expeditie Cruise
augustus / september 2022

Spitsbergen en/of Groenland Expeditie Cruise
augustus / september 2022

vanaf €volgt weldra
Spitsbergen Expedite Cruise 2022 h
Spitsbergen Expedite Cruise 2022 d
Groenland Expeditie Cruise 2022 d
Spitsbergen Expeditie Cruise 2022 Route
Groenland Expeditie Cruise 2022 Route
Spitsbergen Expedite Cruise 2022 h
Spitsbergen Expedite Cruise 2022 d
Groenland Expeditie Cruise 2022 d
Spitsbergen Expeditie Cruise 2022 Route
Groenland Expeditie Cruise 2022 Route

Met als doel ultieme levenservaringen te creëren, plant Go For Cruise in augustus en september 2022 unieke Spitsbergen en/of Groenland Expeditie Cruises in samenwerking met Oceanwide Expeditions, de absolute specialist ter zake!

Momenteel is het nog te vroeg om een exacte reisperiode en prijzen te bepalen.

Als jij als eerste vrijblijvend geïnformeerd wil worden, laat ons dan een berichtje op info@goforcruise.be en zodra mogelijk ontvang je alle details!

Van droomreizen gesproken, wat denk je van een onvergetelijke expeditie reis naar een unieke biotoop op onze planeet, waar de mens niet de baas is? GFC weet hoe dit in goede banen te leiden. Zonder twijfel een fantastische levenservaring, dikwijls once in a liftetime, dus zeker niet uitstellen tot wanneer het te laat is of het niet meer kan …

Een Expeditie Cruise naar Spitsbergen en/of Groenland, benieuwd? Ontdek samen met ons de robuuste schoonheid van deze Arctische archipel, ‘ontmoet’ de ijsbeer en het pakijs, zie met je eigen ogen planeet Aarde zoals deze ooit was!

De filosofie van deze niet te evenaren belevingsreis is het ontdekken van de bijzondere Pool natuur, waarbij in de eerste plaats de focus ligt op een actief en educatief expeditie-reisprogramma, dus wordt er zoveel mogelijk tijd aan land doorgebracht en worden de vaarafstanden op zee zo kort mogelijk gehouden.

Een vloot krachtige zodiacs maken snelle landingen op de kusten, mede dankzij 2 uitgangen en een speciaal zodiacplatform, dat ook gebruikt kan worden bij speciale outdoor activiteiten zoals kajakken. Tijdens een Expeditie Cruise staan er 72 bemanningsleden, expeditie- en hotelstaf inbegrepen, ter beschikking van de maximum 174 passagiers.

Spitsbergen Expeditie Cruise 2022 Route Groenland Expeditie Cruise 2022 Route

Als jij als eerste vrijblijvend geïnformeerd wil worden, laat ons dan een berichtje op info@goforcruise.be en zodra mogelijk ontvang je alle reisdetails!

Hondius is het eerste geregistreerde Polar Class 6-schip ter wereld dat voldoet aan de nieuwste en hoogste Lloyd’s Register-normen voor ijsversterkte cruiseschepen. Hondius overtreft de vereisten van de Polar Code, aangenomen door de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), en vertegenwoordigt het meest flexibele, geavanceerde, innovatieve vaartuig in de poolgebieden, grondig geoptimaliseerd voor verkenningsreizen die u veruit het dichtste bij de natuur in Antarctica brengen.

Gelukkige poolreizigers, gezonder polaire leefwereld
Niet alleen zullen de vele voorzieningen en het vermaak aan boord ervoor zorgen dat een reis met de Hondius echt onvergetelijk wordt, dit schip geeft u ook de gemoedsrust die hoort bij het kiezen van een van de meest milieuvriendelijke schepen op de poolzeeën. Hondius maakt gebruik van Led verlichting, stoomverwarming, biologisch afbreekbare lakken en smeermiddelen en geavanceerde systemen voor energiebeheer die het brandstofverbruik en CO2-niveau minimaal houden. Dit betekent dat wanneer je aan boord van Hondius vaart, je zoveel mogelijk kunt genieten van de exotische landschappen en dierenleven terwijl je deze zo min mogelijk beïnvloedt.

De Hondius, uitgerust met 2 hoofdmotoren en een maximale snelheid van 15 knopen, maakt zijn hoge hotel en expeditie standaard waar, hierbij een overzicht van de verschillende accommodaties:
1 ruime Hondius suite (35 m2)
6 grand suites met balkon (27 m2)
8 junior suites (19 tot 20 m2)
8 superior hutten (20 tot 21 m2)
11 twin deluxe hutten (19 tot 21 m2)
14 twin venster hutten (12 tot 14 m2)
28 twin patrijspoort hutten
2 triple patrijspoort hutten
4 quadrupel patrijspoort hutten
(de oppervlakte van de patrijspoort hutten varieert van 12 tot 18 m2)

Een dek is gereserveerd voor het geven van meertalige lezingen en presentaties in een grote observation lounge met daarbij een extra lecture room. Het schip biedt een deluxe standaard maar biedt tegelijkertijd ook de bekende gezellige en informele Oceanwide atmosfeer aan boord, uiterst geschikt dus voor een ultieme ervaring in de Poolgebieden!

Dekplannen Hondius

Deel deze reis met iemand

GoForCruise-PresentTravel-Koper2
Icon 26 mei tot 4 juni 2020
Icon Barcelona

Middellandse Celebrity Cruise
26 mei tot 4 juni 2020

Vanaf €VOLZET

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Flam
Icon 31 mei tot 7 juni 2020
Icon Amsterdam

Noorse Fjorden Cruise
31 mei tot 7 juni 2020

Vanaf €1.595

detail Boek nu
Go For Cruise - Middellandse Oceania Cruise 2020 - Italie - Pasta
Icon 6 tot 18 juni 2020
Icon Rome

Middellandse Oceania Cruise
6 tot 18 juni 2020

Vanaf €3.845

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Honningsvag
Icon 7 tot 21 juni 2020
Icon Amsterdam

Noorwegen Cruise
7 tot 21 juni 2020

Vanaf €2.695

detail Boek nu