Go for Cruise

Noorse Fjorden HAL Cruise
10 tot 17 juli 2022

Noorse Fjorden HAL Cruise
10 tot 17 juli 2022

vanaf €1.845
Noorwegen - Noorse Fjorden - Oslo - Vigeland
Flam Noorse Fjorden
Noorse Fjorden Kristiansand
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjordenCruisejun2019-Flam
Noorwegen - Noorse Fjorden - Oslo - Vigeland
Flam Noorse Fjorden
Noorse Fjorden Kristiansand
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjordenCruisejun2019-Flam

Onze Noorse Fjorden Cruise staat voor 8 dagen ‘quality time’, een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers. Laat je in de watten leggen aan boord van een splinternieuw en modern cruiseschip, geniet van het comfort en de super service, en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

Twijfelen hoeft echt niet, dit wordt zonder twijfel een fijne Nederlandstalig begeleide rondreis die absoluut thuis hoort in ons gevarieerd Go For Cruise aanbod.

Zeer comfortabel, reizen we vanuit België naar het naburige Amsterdam per autocar, waar we aan boord gaan van de splinternieuwe Rotterdam van Holland America Line voor een onvergetelijke zeereis richting Noorwegen. Je kan er ten volle genieten van gezellige grote, kleine en nog kleinere Noorse havenstadjes gecombineerd met een ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Boek NU deze GFC klassieker met ongeziene vroegboekvoordelen zo lang de voorraad strekt:

 • fooien aan boord
 • Signature drankpakket
 • Wifi internetaansluiting
 • diner in specialiteitenrestaurant

Fotoreportage vorige editie

De Rotterdam van Holland America Line maakt haar debuut op 1 augustus 2021. Ze zal deel uitmaken van het meest innovatieve trio cruiseschepen dat ooit over de zeven zeeën heeft gevaren. De Rotterdam heeft een nieuw design. Het is het zusterschip van de Koningsdam en de Nieuw Statendam, en is dus het derde schip van de Pinnacle-klasse. De Rotterdam combineert met zijn 2.668 bedden een fris en eigentijds interieur dat perfect aansluit bij de gerenommeerde klassieke elegantie van de rederij.

Het thema van dit cruiseschip is muziek. Interieurdesigner Adam D. Tihany liet zich leiden door de architectuur van de muziek en gebruikte vloeiende rondingen en sierlijke lijnen. Hij werd geïnspireerd door de gedachte aan wat je zou kunnen zien aan de binnenkant van een muziekinstrument. Om dit thema zo goed mogelijk weer te geven wordt er gezorgd voor grootse ruimtes vol licht, visuele dramatiek en weelderige interieurs geïnspireerd door de vloeiende lijnen van muziekinstrumenten.

In het hart van het schip, het centrale atrium, wordt een visueel spektakel gecreëerd. De ruimte, die 3 dekken telt, wordt opgelicht door een roestvrijstalen sculptuur dat de synthese van een strijkkwartet vertegenwoordigt. Net als bij muziek, verandert de ervaring naarmate gasten zich langs de sculptuur bewegen, waardoor geen twee perspectieven hetzelfde zijn. Aan het plafond van het atrium wordt een groot projectiedoek gemonteerd dat fungeert als ‘dakraam’ naar buiten. Overdag zullen er witte wolken in een azuurblauwe lucht te zien zijn, terwijl je ’s avonds de sterrenhemel ziet verschijnen.

De ‘Main Dining Room’ aan boord van de Rotterdam beslaat twee verdiepingen en wordt omringd door uitzicht op zee. Sterke, gebogen architectonische pilaren accentueren het hoge plafond. Meubels en moderne verlichting worden speciaal voor het schip op maat gemaakt. Het middelpunt van het restaurant is een gebogen koperen omhulsel rond een indrukwekkende, twee verdiepingen tellende, wijntoren.

Het centrale zwembad, ‘De Magrodome’, wordt uitgebreid naar twee verdiepingen. De beneden verdieping zal meer traditionele zwembadelementen bevatten, terwijl voor de boven verdieping een nieuw concept voor de rederij wordt gecreëerd. Daarnaast wordt er een exotische uitstraling gegeven aan ‘Tamarind’, het Pan-Aziatisch restaurant, welke de fundamentele elementen van de natuur benadrukt: water, hout, vuur en aarde.

Je leest het, de Rotterdam is veelbelovend en daar moet Go For Cruise bij zijn!

Dekplannen Rotterdam

Zondag 10 juli 2022
Autocartransfer van Go For Cruise Vilvoorde naar Amsterdam, Nederland
Check-in Rotterdam
Amsterdam, Nederland, afvaart 17:00

Maandag 11 juli 2022
Cruisen richting Noorden

Dinsdag 12 juli 2022
Oslo, Noorwegen, 08:00 – 16:00
Cruisen door de Oslofjord

Woensdag 13 juli 2022
Kristiansand, Noorwegen, 08:00 – 17:00

Donderdag 14 juli 2022
Stavanger, Noorwegen, 08:00 – 15:00

Vrijdag 15 juli 2022
Flam, Noorwegen, 07:00 – 19:00
Cruisen door de Sognefjord

Zaterdag 16 juli 2022
Cruisen

Zondag 17 juli 2022
Amsterdam, Nederland, aankomst 07:00
Check-out Rotterdam 08:30
Transfer naar Go For Cruise Vilvoorde

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Binnenhut cat. L,I (dek 1,4,5,6,7,8) = 1.845 €
 • 2-pers. Buitenhut cat. F,C (dek 1) = 2.145 €
 • 2-pers. Balkonhut cat. VE (dek 7,8) = 2.345 €
 • 2-pers. Vista Suite cat. B,A (dek 4,5,6,7,8) = 2.545 € (*)
 • 1-pers. Binnenhut cat. L,I (dek 1,4,5,6,7,8) = 2.635 €
 • 1-pers. Buitenhut cat. F,C (dek 1) = 3.085 €
 • 1-pers. Balkonhut cat. VE (dek 7,8) = 4.185 €
 • 1-pers. Vista Suite cat. B,A (dek 4,5,6,7,8) = 4.535 € (*)

Kom op tegen Kanker bijdrage = 10 € > MEER INFO

reductie 3de en 4de persoon in de hut = op aanvraag
andere hutcategoriëen = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • autocartransfers Vilvoorde – Antwerpen – Amsterdam heen en terug
 • 8 dagen / 7 nachten Noorse Fjorden Cruise in vol pension
 • havengelden
 • fooien aan boord
 • Signature drankpakket
 • Wifi internetaansluiting
 • diner in specialiteitenrestaurant
 • professionele shows en animatie aan boord
 • talrijke sport- en relaxfaciliteiten aan boord
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC schoudertas, rugzak, pet, muts of 2 mondmaskers
 • GFC rondleidingen aan boord en op diverse stopplaatsen (Oslo, Kristiansand)
 • BTW en Garantiefonds Reizen

(*) Vista Suites zijn +/- 5 m² groter dan Balkonhutten en bieden extra’s zoals verrekijker, verse bloemen, keuze uit stevige, medium of zachte kussens, … Kortom een mini suite met extra service!

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15 € dossierkosten per persoon voor het vervullen van alle vereiste douane, Covid, PLF, check-in en andere formaliteiten
 • persoonlijke uitgaven
 • exclusieve GFC excursievoorstellen Stavanger, Flam

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Touring.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 7,5% op de totale reissom
 • All In reisverzekering = 100% Annulerings-, Compensatie-, Reis- en Bijstandsverzekering = premie van 9% op de totale reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van klassiek voorschot en saldo, betaal je elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen dag van reservatie en datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Speciaal voor deze Noorse Fjorden HAL Cruise 2022 hebben we een exclusief excursieprogramma op maat voorbereid. In samenwerking met lokale agenten werd een gevarieerd aanbod samengesteld, deels goedkoper, maar vooral veel vollediger en kwalitatiever dan via de rederij. Hieronder vind je een beschrijving van dit aanbod voor onze groep, dus privé en Nederlandstalig begeleid.

In Oslo, Kristiansand, Stavanger (halve dag) zal Tamara naar goede Go For Cruise gewoonte initiatief nemen om de geïnteresseerden op sleeptouw te nemen en langs de belangrijkste bezienswaardigheden loodsen.

Donderdag 14 juli 2022 – Stavanger – Lysefjord en Pulpit Rock
We gaan aan boord van een klein excursieschip om de prachtige Lysefjord te bewonderen, tijdens de 3 uur durende tocht varen we o.a. langs de bekende Pulpit Rock of Preekstoel, en genieten we van prachtige panorama’s, watervallen, …

Vrijdag 15 juli 2022 – Flam – Flam Railway
Flåm ligt het verst landinwaarts in de ruim 200 km lange Sognefjord, stap gedurende +/- 2 uur op de Flåm-spoorlijn, dit meesterlijke staaltje van technisch vakmanschap klimt van zeeniveau tot 853 meter, waarbij riviertjes worden overgestoken en 20 tunnels worden gepasseerd. Bij de adembenemende waterval Josfoss wordt halt gehouden om foto’s te nemen. Eens boven heb je iets meer dan een uur de vrije tijd om te wandelen en te genieten van het omringende bos bij Hotel Vatnahalsen. Heen en terug geweldige panorama’s vanuit je comfortabele treinzitje.

Prijs per persoon voor ons Go For Cruise excursiepakket Noorse Fjorden HAL Cruise = 175 EUR

Ter info, via de rederij zijn de excursies Engelstalig begeleid, korter in duur, niet zo volledig, niet privé, en betaal je 315 EUR.

Deze prijzen zijn steeds geldig bij een deelname van minimum 15 personen.

Gelieve indien mogelijk uw gewenste excursie(s) te bevestigen uiterlijk maandag 4 april 2022 AUB, telefonisch op 02/253.38.87 of bij voorkeur via email naar info@goforcruise.be

Betaling via bankoverschrijving op 330-0741039-13 / IBAN = BE08 3300 7410 3913 / BIC = BBRUBEBB

Go For Cruise en GFC reisleiders zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, programmawijzigingen in functie van verkeer, klimaat, stakingen en alle andere uitzonderlijke omstandigheden buiten onze goede wil om. Indien bepaalde excursies geheel of gedeeltelijk niet kunnen uitgevoerd worden wegens onvoorziene omstandigheden, overmacht, enzovoort, wordt het niet genoten excursiegedeelte financieel gecompenseerd met een GFC krediet dat in de nabije of verre toekomst kan gebruikt worden als korting bij een volgende Go For Cruise reservatie.

Ter info, tijdens een cruise is alles vrijblijvend, alles kan niets moet… Dus ook dit excursievoorstel. Je hebt ook de mogelijkheid om op eigen houtje en tempo van boord te gaan, en zelf de stad, streek of eiland te verkennen, alleen er voor zorgen dat je uiterlijk een half uur voor de afvaart opnieuw aan boord bent, want het schip wacht niet.

Deel deze reis met iemand

Kroatië Yacht Cruise 2021 - grote foto op linkse pagina
Icon 18 tot 28 mei 2022
Icon Split

Kroatië Yacht Cruise
18 tot 28 mei 2022

Vanaf €2.985

detail Boek nu
Alaska Rondreis en Cruise 2021 - Denali - Grizzly beren 2
Icon 7 tot 25 juni 2022
Icon Seward

Alaska Rondreis en Cruise
7 tot 25 juni 2022

Vanaf €VOLZET

detail Boek nu
Noorse Fjorden Geiranger
Icon 5 tot 12 juni 2022
Icon Amsterdam

Noorse Fjorden HAL Cruise
5 tot 12 juni 2022

Vanaf €1.845

detail Boek nu
Noorwegen Geiranger Zevenzusters
Icon 19 tot 26 juni 2022
Icon Amsterdam

Noorse Fjorden Celebrity Cruise
19 tot 26 juni 2022

Vanaf €1.795

detail Boek nu